Echt pffff .... want onder het kopje "exposities" kon je lezen dat ik het de afgelopen weken erg druk gehad heb met diverse evenementen.

Allereerst de kunstroute bomenbuurt beverwijk op 12 mei: dat was een goed bezocht evenement waar het weer goed aan meewerkte. Omdat ik nog geen exposities gepland had, behalve Ezels&Kwasten, deed ik mee. Ik had een plekje in de Bethelschool gekregen. Iemand had geturfd en er waren iets van 150 bezoekers in de school geweest.

Daarna begon op 16 mei Ezels&Kwasten in Wijk aan Zee. Het evenement bestaat al 17 jaar en ik doe al 14 jaar mee. Waarom? Gewoon ... omdat het kan en omdat het erg gezellig is in Wijk aan Zee. Het thema was dit jaar "Cultural Connection". Sommige deelnemers vonden dit moeilijk, maar wanneer je het dicht bij huis, bij jezelf dus, zoekt, valt dat wel mee. Wat verbindt mensen? Eten en drinken, want dat doet iedereen. Tijdens het openingsdiner heb ik foto's gemaakt van hoe mensen aan tafel zitten en hoe ze communiceren: dat werd een schilderij, dat bij de veiling ook verkocht is. Tussen de vakantiefoto's van Jordanië van april jl. vond ik een foto tijdens de nacht in de woestijn met bedoeinen en Nederlanders bij het kampvuur - ook een cultural connection. Dit schilderij blijft nog even bij me.

Op 18 mei even een tussenactiviteit: de cultuurmarkt in Heemskerk. Hier heb ik vooral mijn cursussen verkocht. Ook nuttig voor het najaar.

Op vrijdag 24 mei moesten we onze werken voor de wedstrijd en veiling bij E&K inleveren en 's avonds was de prijsuitreiking. Eén van mijn werken was genomineerd, alleen weet ik niet welke. Op zaterdag 25 mei was de kijkdag in de Moriaan in Wijk aan Zee. Dit t.b.v. de veiling die 's avonds was. Deelnemers konden ook hun eigen werk naast de veilingwerken exposeren: dus stond ik de hele dag in De Moriaan. De veiling was dit jaar vrij kort, omdat er minder deelnemers waren. Erg jammer. Eén schilderij van mij werd verkocht.

Zondag 26 mei moest ik weer aan de bak, want het kunst- en muziekfestival in het Heemskerkerduin. Een aantal jaren geleden bestond dit evenement ook al, maar door organisatorische problemen kon het niet doorgaan. Dit jaar werd het weer opgepakt en ja, dan wil je wel meedoen, want het is tenslotte in je eigen dorp.

En vandaag kon het grote opruimen gaan beginnen. Gelukkig is alles thuis weer opgeruimd, hangen er weer schilderijen in het atelier, is daar ook weer aan de kant. Heerlijk!!!

Reageer op dit bericht