Programma herfst  2020

Door alle onzekerheid omtrent Covid-19 begin ik deze herfst geen nieuwe basiscursus tekenen. Mensen die al op de wachtlijst staan, blijven wachten. T'is ff niet anders!

programma na 18 november

De afgelopen twee weken was er geen les. De lessen op dinsdagavond en op donderdag gaan weer door. Er kan voldoende afstand gehouden worden met max. 4 deelnemers per dagdeel. Ik hou me hierbij vast aan de regels die ook bij de ontmoetingscentra gelden. De uitgestelde lessen halen we in januari 2021 wel weer in. 

Voor iedereen geldt: ben je ziek of in contact geweest met een besmette persoon en moet je daardoor in quarantaine, kom niet.

 

Tekenen en schilderen op woensdagavond dinsdagavond

Maximaal aantal deelnemers: 6

Als vervolg op de afgebroken voorjaarsvervolgcursus wil ik het tekenen weer oppakken, ongeveer waar we gebleven waren: houtskool, inkt, kleurenleer en schilderen met acrylverf..

dinsdagavond 22 september tot en met 16 december, 12 lessen van 2 uur.

kosten: € 150,00 incl. materiaal

 

 

Op donderdagmiddag in het scoutinggebouw: van 13.30 tot 15.30 uur. Deze middag is al VOL. Deze lessen worden gegeven in het scoutinggebouw, Adelaertlaan 2, Heemskerk. Daar is meer ruimte voor deze grotere groep. 

Start donderdag 24 september t/m 17 december: 12 lessen, € 140,00 exclusief materiaal.

Op donderdagavond in het atelier: van 20.00 tot 22.00 uur. Maximaal 6 deelnemers.

Start: 24 september  tot en met 17 december, 12 lessen

Kosten: € 150 inclusief olieverf, € 140,00 exclusief materiaal

 

 

Workshops "lekker schilderen" : kunnen niet geboekt worden i.v.m. Corona.

Op aanvraag organiseer ik workshops "lekker schilderen". Deze workshops zijn vooral leuk wanneer er iets te vieren is en is geschikt voor kinderen en volwassenen.

Het lekkers wordt nl. eerst geschilderd en daarna opgegeten. Als herinnering blijft het schilderij. 

In overleg kan gebak of een fruitcoctail geschilderd worden.

Deze activiteit kan gehouden worden in mijn atelier voor max. 4 personen, in het atelier van een collega tot max. 8 personen, op locatie tot max. 20 deelnemers of in een scoutinggebouw in Heemskerk.

Deze workshops kosten € 19,50 per persoon.