Vervolglessen tekenen op dinsdagavond

Na de basiscursus tekenen van afgelopen september gaan we in januari 2023 verder met de vervolglessen. Hier komen de basiselementen van de basiscursus weer aan bod, maar dan anders en met andere materialen. De oefeningen bestaan vooruit uit kijken, kijken naar randen, vormen, verhoudingen, perspectief, licht en donker, stillevens, portret. In de laatste 2 lessen gaan we kleuren mengen en een landschap schilderen.

De cursus bestaat uit 10 lessen en start op dinsdagavond 10 januari 2023. De lestijd is van 19.30 tot 21.30 uur. De laatste les is op 21 maart, tijdens de voorjaarsvakantie is er geen les. De kosten bedragen € 140,00 incl. materiaal.

 

Tekenen en schilderen op donderdagmiddag

Voor gevorderde beginners en gevorderden. 

De lessen starten weer op donderdag 12 januari 2023. In deze lessen  kan je ook aan je eigen werk werken of we werken in overleg aan een thema.

Deze lessen worden ook in de Mariaschool gegeven en starten op donderdag 12 januari. De lestijd is van 13.30 tot 15.30 uur. De kosten bedragen € 140,-- voor 10 lessen en je materiaal neem je zelf mee. Inclusief materiaal is het lesgeld € 150,00..

Schilderles op donderdagavond

Ook voor gevorderde beginners en gevorderden. In de lessen bepaal je zelf wat je gaat schilderen. Heb je liever een opdracht? Ook geen probleem, dat wordt geregeld. Maar het belangrijkste is dat je plezier hebt in het schilderen. 

Deze lessen starten ook op donderdag 12 januari. De lestijden zijn van 19.30 - 21.30 uur. Ook weer in de Mariaschool. De kosten van deze lessen bedragen € 140,00 excl. materiaal en € 150,00 inclusief materiaal.

Heb je vragen of wil je je opgeven voor een cursus, neem dan contact met me op.

 

Uiteraard gelden er nog steeds wat Covid-regels: voel je je niet goed, ben je verkouden of zo iets, blijf thuis en doe een zelftest. Dit is niet alleen voor jezelf maar ook om anderen te beschermen! 

Workshops "lekker schilderen" : kunnen ook weer geboekt worden.

Heb je wat leuks te vieren of wil je een keer met vrienden of vriendinnen een leuke middag?Op aanvraag organiseer ik workshops "lekker schilderen". Deze workshops zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Het lekkers wordt nl. eerst geschilderd en daarna opgegeten. Als herinnering blijft het schilderij. 

In overleg kan gebak of een fruitcoctail geschilderd worden.

Deze activiteit kan gehouden worden in mijn atelier voor max. 4 personen, in het atelier van een collega tot max. 8 personen, of op locatie tot max. 20 deelnemers.

Deze workshops kosten € 25,00 per persoon.