Schilderles op dinsdagavond

Na de basiscursus tekenen van vorig jaar september en de vervolglessen in januari hebben de meeste deelnemers aangegeven verder te willen met schilderen. Hier komen de basiselementen van de basiscursus weer aan bod, maar dan anders en met andere materialen. Deze serie lessen bestaat uit 3 delen: 2 lessen tekenen met potlood of houtskool, 3 lessen gemengde techniek met inkt, bister en aquarelverf en 7 lessen portretschilderen met olieverf.

De cursus bestaat uit 12 lessen en start op dinsdagavond 19 september 2023. De lestijd is van 19.30 tot 21.30 uur. De laatste les is op 12 december, tijdens de herfstvakantie is er geen les. De kosten bedragen € 192,00 incl. materiaal.

 

Tekenen en schilderen op donderdagmiddag

Voor gevorderde beginners en gevorderden. 

De lessen starten weer op donderdag 21 september 2023. In deze lessen  kan je ook aan je eigen werk werken of we werken in overleg aan een thema.

Deze lessen worden ook in de Mariaschool gegeven en starten op donderdag 21 september.De lestijd is van 13.30 tot 15.30 uur. 

Wanneer je op donderdagmiddag wil komen schilderen, dan moet ik je helaas op een wachtlijst plaatsen.

Schilderles op donderdagavond

Ook voor gevorderde beginners en gevorderden. In de lessen bepaal je zelf wat je gaat schilderen. Heb je liever een opdracht? Ook geen probleem, dat wordt geregeld. Maar het belangrijkste is dat je plezier hebt in het schilderen. 

Deze lessen starten ook op donderdag 21 september. De lestijden zijn van 19.30 - 21.30 uur. Ook weer in de Mariaschool. De kosten van deze lessen bedragen € 180,00 excl. materiaal.

In deze groep is nog één plek vrij.

Heb je vragen of wil je je opgeven voor een cursus, neem dan contact met me op.

 

Uiteraard gelden er nog steeds wat gezondheidsregels: voel je je niet goed, ben je verkouden of zo iets, blijf thuis. Dit is niet alleen voor jezelf maar ook om anderen te beschermen! De meeste deelnemers zijn nl. wat ouder.

Workshops "lekker schilderen" : kunnen ook weer geboekt worden.

Heb je wat leuks te vieren of wil je een keer met vrienden of vriendinnen een leuke middag?Op aanvraag organiseer ik workshops "lekker schilderen". Deze workshops zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Het lekkers wordt nl. eerst geschilderd en daarna opgegeten. Als herinnering blijft het schilderij. 

In overleg kan gebak of een fruitcoctail geschilderd worden.

Deze activiteit kan gehouden worden in mijn atelier voor max. 4 personen, in het atelier van een collega tot max. 8 personen, of op locatie tot max. 20 deelnemers.

Deze workshops kosten € 25,00 per persoon.