De lessen gaan weer in september beginnen, alleen .... omdat ik deze zomer revalideerde hebben we een vakantie geboekt in oktober. Hierdoor zijn er 3 lessen minder gepland.

Basiscursus tekenen op dinsdagavond

Op dinsdagavond 6 september is er eerst een gratis proefles tekenen waar je kennis kan maken met het principe van deze basiscursus tekenen, nl. volgens de BettyEdwards methode. Verder krijg je informatie over het tekenmateriaal, de tijden en de kosten.

Het principe van deze basiscursus tekenen is dat je leert kijken, niet zoals je denkt dat het is maar naar de werkelijkheid. Het begint eenvoudig met het zien van lijnen en contouren, daarna ruimte, verhoudingen en perspectief, licht en donker en het geheel. De laatste 4 lessen wordt vooral aandacht besteed aan portrettekenen.

Deze proefles wordt op dinsdagavond 6 september gegeven in de Mariaschool in Heemskerk, van 19.00 tot 20.00 uur. Opgeven voor deze les is noodzakelijk, want de ruimte is beperkt. Het atelier is op de bovenverdieping en er is geen lift!

De cursus bestaat uit 10 lessen en start op dinsdag 13 september. De lestijd is van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten bedragen € 175,-- exclusief materiaal (+ € 35). Inclusief boek € 195,--.

 

Tekenen en schilderen op donderdagmiddag

Voor gevorderde beginners en gevorderden. Om er weer in te komen starten we met een paar tekenopdrachten. Daarna worden er opdrachten gegeven, kan je ook aan je eigen werk werken of we werken in overleg aan een thema.

Deze lessen worden ook in de Mariaschool gegeven en starten op donderdag 8 september. De lestijd is van 13.30 tot 15.30 uur. De kosten bedragen € 165,-- voor 12 lessen en je materiaal neem je zelf mee. Inclusief materiaal is het lesgeld € 180,00..

Schilderles op donderdagavond

Ook voor gevorderde beginners en gevorderden. We starten met een tekenopdracht. In de volgende lessen bepaal je zelf wat je gaat schilderen. Heb je de volgende les liever een opdracht? Ook geen probleem, dat wordt geregeld. Maar het belangrijkste is dat je plezier hebt in het schilderen. 

Deze lessen starten ook op donderdag 8 september. De lestijden zijn van 20.00 - 22.00 uur. Ook weer in de Mariaschool. De kosten van deze lessen bedragen € 165,00 excl. materiaal en € 180,00 inclusief materiaal.

Heb je vragen of wil je je opgeven voor een cursus, neem dan contact met me op.

 

Uiteraard gelden er nog steeds wat Covid-regels: voel je je niet goed, ben je verkouden of zo iets, blijf thuis en doe een zelftest. Dit is niet alleen voor jezelf maar ook om anderen te beschermen! 

Workshops "lekker schilderen" : kunnen ook weer geboekt worden.

Heb je wat leuks te vieren of wil je een keer met vrienden of vriendinnen een leuke middag?Op aanvraag organiseer ik workshops "lekker schilderen". Deze workshops zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Het lekkers wordt nl. eerst geschilderd en daarna opgegeten. Als herinnering blijft het schilderij. 

In overleg kan gebak of een fruitcoctail geschilderd worden.

Deze activiteit kan gehouden worden in mijn atelier voor max. 4 personen, in het atelier van een collega tot max. 8 personen, of op locatie tot max. 20 deelnemers.

Deze workshops kosten € 19,50 per persoon.