Weer beginnen!    

Vanaf 6 september begint in Heemskerk het weer te leven: allerlei organisaties gaan weer van start met hun ding. Ook Atelier Joke van Bree gaat dan weer beginnen. Zoals de planning er nu uit ziet:

op dinsdagavond een nieuwe basiscursus tekenen, in 11 bijeenkomsten.

Op dinsdagavond 7 september is er eerst een informatieve les, waarin ik de te volgen methode ga uitleggen. Deze les is gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk. Omdat we door de covid-maatregelen nog steeds afstand moeten houden en goed moeten ventileren, geef ik 2 proeflessen van een uur: om 19.00 en om 20.30 uur. Per les zijn er maximaal 7 mensen welkom.

De proeflessen zijn al vol! Wil je toch een keer een proefles volgen, stuur me dan je naam en mailadres: ik zet je op de wachtlijst en stuur je een uitnodiging voor de volgende proefles (waarschijnlijk in 2022).

Vanaf 14 september de basiscursus tekenen op basis van de Betty Edwardsmethode: 10 lessen van 2,5 uur. In deze lessen leer je bewust kijken naar wat je ziet, daarnaast leer je stap-voor-stap tekenen naar de werkelijkheid.

De kosten hiervoor € 175,--. Aan materiaal ben je ongeveer € 30,00 kwijt.

Op donderdagmiddag en donderdagavond geef ik weer teken- en schilderles. Zoals het er nu uitziet, zitten deze lessen al vol o.a. door het samenvoegen van een aantal groepen.

 

Workshops "lekker schilderen" : kunnen ook weer geboekt worden.

Heb je wat leuks te vieren of wil je een keer met vrienden of vriendinnen een leuke middag?Op aanvraag organiseer ik workshops "lekker schilderen". Deze workshops zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Het lekkers wordt nl. eerst geschilderd en daarna opgegeten. Als herinnering blijft het schilderij. 

In overleg kan gebak of een fruitcoctail geschilderd worden.

Deze activiteit kan gehouden worden in mijn atelier voor max. 4 personen, in het atelier van een collega tot max. 8 personen, of op locatie tot max. 20 deelnemers.

Deze workshops kosten € 19,50 per persoon.