Bijna alle beperkingen zijn verdwenen. De besmettingen zullen nog wel even doorgaan, maar ik ga toch verder met de lessen. Voor iedereen die mee doet: ben je ziek, dan blijf je thuis. 

 

Vervolgcursus tekenen: vanaf dinsdag 1 februari 's avonds

 van 1 februari tot en met 19 april 11 vervolglessen tekenen. We gaan alle stappen van de basiscursus nog een keer doen, maar wel anders: ander onderwerp, ander tekenmateriaal. De laatste 2 lessen kleurenleer en een keer schilderen met acrylverf.

De les wordt gegeven in een atelier op de bovenverdieping van de Mariaschool in Heemskerk. Lestijd: van 19.30 tot 21.30 uur.

Er is nog plaats voor nieuwe cursisten. Die hebben dan wel niet de basiscursus gevolgd, maar omdat alle basisstappen in het waarnemen van randen en contouren, ruimte, verhoudingen en perspectief en licht en donker nog een keer voorbij komen, kunnen nieuwe tekenaars instromen. De kosten voor deze 11 lessen bedragen € 155,00. De tekenmaterialen van de basiscursus neem je zelf mee, ander tekenmateriaal is inbegrepen.

 

Tekenen en schilderen:

Op donderdagmiddag en donderdagavond gaan we weer verder met de teken- en schilderlessen. Dit zijn ook 11 lessen: vanaf donderdag 3 februari  tot en met donderdag 21 april. Zoals het er nu uitziet, zitten deze lessen al vol. Omdat er een paar lessen in december niet doorgegaan zijn, wordt de prijs aangepast. De deelnemers krijgen hierover nog bericht.

 

Workshops "lekker schilderen" : kunnen ook weer geboekt worden.

Heb je wat leuks te vieren of wil je een keer met vrienden of vriendinnen een leuke middag?Op aanvraag organiseer ik workshops "lekker schilderen". Deze workshops zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Het lekkers wordt nl. eerst geschilderd en daarna opgegeten. Als herinnering blijft het schilderij. 

In overleg kan gebak of een fruitcoctail geschilderd worden.

Deze activiteit kan gehouden worden in mijn atelier voor max. 4 personen, in het atelier van een collega tot max. 8 personen, of op locatie tot max. 20 deelnemers.

Deze workshops kosten € 19,50 per persoon.