Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb gepost. Ondertussen is er al weer heel wat gebeurd. Ik laat de gebeurtenissen in de tijd even passeren.

Begin juni kreeg ik mijn nieuwe heup. Deze hele maand stond in het teken van revalidatie. Gelukkig kon ik wel bij het Open Huis van de Mariaschool aanwezig zijn; stapje voor stapje de trap op, maar ik was er wel. Het Open Huis was een succes met veel bezoekers en veel verhalen van oud-leerlingen van de school.

Omdat ik ook bij Kijk!Heemskerk als planner/vrijwilliger betrokken ben, was er begin juli de inrichting, tentoonstelling, tekenactiviteit en uitruiming van de tentoonstelling Beestenboel van Lars de Ruyter in het gemeentehuis van Heemskerk. Ook dat was werken met de mogelijkheden die ik heb, maar bij het uitruimen kon ik al heel veel meer dan bij het inrichten. Dat gaat dus wel goed komen.

Vorige week heb ik nog een dagje decorschilderen gedaan bij het Nawaka, het nationaal waterkamp van Scouting Nederland in Zeewolde. Heerlijk om je maatjes weer eens te spreken, nieuwe maatjes te ontmoeten en je uit te leven in groot schilderwerk. In eerste instantie was het de bedoeling dat ik de hele voorbereidingsweek zou gaan, maar door de operatie en revalidatie werd dat 1 dag. 

Nu is het bijna half augustus en moet ik toch de cursussen en activiteiten op gaan starten. Vandaag zag ik al in de krant een aankondiging van de kunstvereniging in Castricum staan, die ook een basiscursus tekenen beginnen. De deelnemer wordt dan wel lid van de vereniging waardoor de prijs veel lager kan uitkomen. Dat is dan wel een minpuntje voor mijn aanbod.... we gaan het beleven.